• 24PAY permite plata cu telefonul prin înrolarea cardului bancar
  • 24PAY e varianta finală a aplicației pilot numită BPAY
  • Aplicația poate fi descărcată din Google Play, App Store, App Gallery
  • Aplicația poate fi descărcată și prin scanarea codului QR din autobuze

STB a lansat o aplicație prin care poți plăti biletul de autobuz. Se numește 24PAY și e varianta finală a aplicației pilot numită BPAY.

Cu noua aplicație, 24PAY, poți plăti oricând un bilet de RATB, folosind doar telefonul. În cazul în care nu știi programul autobuzelor din zona în care te afli, trebuie să știi că există o aplicație și pentru asta: INFOTB. Intri în aplicație, dai pe punctul în care te afli și îți apare ora și numărul autobuzului care va veni în stație.

Dacă alegi opțiunea ”cumpără o călătorie din aplicație” trebuie să introduci cardul, iar apoi selectezi că ești pe urban. Ulterior, va apărea prețul – 1,30 lei costă o călătorie -, iar apoi vei vedea că biletul este disponibil în portofel.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Reacțiile oamenilor

  • „Nu știu, încă o aplicație. Am zeci, sute de aplicații pe telefon, dacă n-ai baterie, nu mai poți. Mi se pare mult mai simplu sistemul actual. Poți să plătești prin sms, prin cardul acela.“
  • „Mi se pare mult mai simplu si mai accesibil ca doar prin câteva click-uri să-mi iau biletul de autobuz deoarece în caz că trebuie să plec undeva și n-am timp să trec să-mi iau, aș putea să intru pe telefon și să accesez aplicația. Aș fi mereu pregătită.“