• STB pune, de miercuri, la dispoziţia elevilor abonamente metropolitane acordate cu reducere integrală de tarif, respectiv studenţilor abonamente cu reducere de 50%, pe durata întregului an şcolar, eliminând astfel deplasările lunare la centrele de comercializare a titlurilor de călătorie.
  • Beneficiarii reducerii integrale de tarif pentru transportul public sunt elevii claselor 0-XII, elevii şcolilor profesionale, elevii şcolilor postliceale şi elevii şi studenţii orfani sau proveniţi din casele de copii.
  • De miercuri, aceştia pot achiziţiona de la centrele de emitere şi reîncărcare STB abonamente lunare, abonamente pentru jumătate de an, respectiv anuale.

STB pune, de miercuri, la dispoziţia elevilor abonamente metropolitane acordate cu reducere integrală de tarif, respectiv studenţilor abonamente cu reducere de 50%, pe durata întregului an şcolar, eliminând astfel deplasările lunare la centrele de comercializare a titlurilor de călătorie.

Beneficiarii reducerii integrale de tarif pentru transportul public sunt elevii claselor 0-XII, elevii şcolilor profesionale, elevii şcolilor postliceale şi elevii şi studenţii orfani sau proveniţi din casele de copii.

De reducerea cu 50% a preţului abonamentelor beneficiază studenţii înmatriculaţi la forma de învăţământ cu frecvenţă, în instituţiile de învăţământ superior acreditate, în vârstă de până la 26 de ani.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN

De miercuri, aceştia pot achiziţiona de la centrele de emitere şi reîncărcare STB abonamente lunare, abonamente pentru jumătate de an, respectiv anuale.

În urmă cu câteva zile, Directorul general al Societății de Transport București, Adrian Criț, a spus că se va implementa un abonament pe 12 luni pentru elevi și studenți, pentru a nu mai fi nevoie ca aceștia să se prezinte lunar la ghișee.