• Stelian Ion: „În Guvernul României, toți colegii de la celelalte ministere apreciază ca fiind o activitate de calitate cea a juriștilor din minister”
  • Stelian Ion: „Aș vrea să văd acțiuni comune ale miniștrilor, și din USR, și din PNL, și cei care pot conduce România”

Administrația prezidențială a informat, joi dimineață, că președintele Klaus Iohannis a primit cererea de revocare a ministrului Justiției, Stelian Ion și că o analizează.

„De câte ori nu s-au respectat avizele și opiniile Ministerului Justiției, s-a ajuns la situații neplăcute, unii au ajuns chiar și să dea cu subsemnatul. Îmi doresc un dialog cu președintele Iohannis. Nu am simțit o presiune, am simțit o tăcere”, a declarat Stelian Ion, în această dimineață.

Totodată, Stelian Ion susține că, „în Guvernul României, toți colegii de la celelalte ministere apreciază ca fiind o activitate de calitate cea a juriștilor din minister”.

Recomandări

ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
IRANUL ATACĂ ISRAELUL
POLITICO: URSULA ARE ȘANSE MAI MICI LA C.E.
CÎRSTOIU NU SE RETRAGE
ZIUA MONDIALĂ A ARTEI
TESLA, DATĂ ÎN JUDECATĂ DE O MAMĂ

„Dincolo de asta, este un lucru pe care iarăși aș vrea să îl subliniez. Avem toate ingredientele pentru o guvernare de succes. Niciunul dintre cele trei partide nu a întrunit suficiente voturi pentru a decide el de unul singur, și atunci e foarte important să lucrăm bine împreună. Eu nu am văzut de la nivelul coordonării, de lider, al acestui Guvern, din păcate, până acum, sper să se schimbe lucrul acesta pe viitor, cu cine va fi premier în continuare, să se schimbe modul de coordonare, adică aș vrea să văd acțiuni comune ale miniștrilor, și din USR, și din PNL, și cei care pot conduce România”, a mai spus Stelian Ion.