• Stelian Ion spune că marți fie pesediștii se „îmbolnăvesc”, fie Cîţu va pleca de la Palatul Victoria.
  • Stelian Ion este de părere că peneliștii din tabăra Cîțu au făcut blat pentru a-l menține pe poziție pe premierul „deja ilegitim”.
  • Stelian Ion spune că USR PLUS va vota orice moțiune împotriva lui Florin Cîţu.

Fostul ministru al Justiției Stelian Ion spune că marți, când va fi votată moțiunea de cenzură a PSD, fie pesediștii se „îmbolnăvesc” sau se rătăcesc în drum spre Parlament, fie cum Florin Cîţu va pleca de la Palatul Victoria.

Stelian Ion a explicat marți , într-o postare pe Facebook, că în birourile permanente reunite ale Camerei Deputaților şi Senatului, „peneliștii lui Cîţu au făcut astăzi un nou blat cu pesediștii lui Ciolacu pentru a continua blocarea moțiunii depuse de noi”.

Fostul ministru al Justiției susține că, „folosind argumente aberante, sfidând Constituția şi bunul-simţ”, „peneliștii din echipa câștigătoare şi pesediștii îi mai dau o gură de oxigen premierului deja ilegitim”. Aceștia au votat „cot la cot” blocarea moțiunii USR PLUS şi au stabilit calendarul pentru moțiunea PSD.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Cu toate acestea, Stelian Ion spune că USR PLUS va vota orice moțiune împotriva lui Florin Cîţu, pe care îl numeşte „personaj toxic care îşi bate joc de o țară întreagă”.

„Vom vedea marți fie cum pesediștii se «îmbolnăvesc» subit sau se rătăcesc şi nu mai nimeresc drumul spre Parlament, fie cum Florin Cîţu pleacă din Palatul Victoria lăsând în urma sa numai dezamăgire şi dâre USL-iste pestilențiale”, a adăugat fostul ministru al Justiției.