• Bogdan Nicolae, despre Monitorul Apărării și Securității: „La Monitor suntem proaspeți, prezenți și aproape de ce își dorește publicul de azi”.
  • Sergiu Medar: „Biden vine cu un concept nou, care implică responsabilități”.
  • Stelian Teodorescu: „China domină în momentul de față”.

Bogdan Nicolae a vorbit despre jurnalismul practicat la Monitorul Apărării și Securității: „La Monitor suntem proaspeți, prezenți și aproape de ce își dorește publicul de azi”.

Bogdan Nicolae: „În mod normal, colegii care scriu vin dintr-o zonă în care sunt educați să redacteze lucrurile într-un anumit fel pentru un anumit client. Pentru ei, pentru președinte, pentru premier, trebuie să scrii într-un anumit fel. Când ajungem să scriem la Monitor, deja începem să îmbinăm lucrul acesta cu jurnalismul și să fim mai proaspeți, mai prezenți, mai aproape de ce își dorește publicul de azi”.

Sergiu Medar: „Biden vine cu un concept nou, care implică responsabilități”

Sergiu Medar a vorbit despre relația dintre China și Germania, dar și despre ceea ce se întâmplă în prezent în America, după alegeri.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Sergiu Medar: „Relația China-Germania a luat avânt imediat după ce Trump a avut atitudinea pe care a avut-o față de China”.

Sergiu Medar: „China încearcă să-și găsească o intrare în Europa”.

Sergiu Medar: „Am vorbit cu câțiva oameni și am aflat că America, înainte de alegeri, era extrem de divizată. Unii îl apreciau și îl susțineau pe Biden, alții pe Trump”.

Sergiu Medar: „Acum, Biden vine cu un nou concept, însă acest lucru implica recunoașterea unei responsabilități pentru ceea ce se întâmplă. America se va implica în tot ce înseamnă securitate”.

Sergiu Medar: „Moldova este atât de departe și totuți atât de aproape de noi. După ce am avut un război îngrozitor între cele două națiuni, Rusia a fost cea care a câștigat pacea. Rusia a încercat să țină cele două părți sub control, iar marele perdant este Turcia”.

Stelian Teodorescu: „China domină în momentul de față”

Stelian Teodorescu: „China domină în momentul de față. China vine cu mari resurse financiare. În plan internațional circulă informația că sunt investite peste 900 de miliarde de dolari”.

Stelian Teodorescu: „În momentul în care s-a declanșat epidemia, în Balcanii de Est s-au luat măsuri foarte drastice. În momentul de față, situația a devenit din ce în ce mai gravă. Serbia este pe primul loc, cu peste 110.000 de cazuri depistate”.