• Noile restricţii din capitala Marii Britanii au golit străzile.
  • Londonezii spun că măsurile sunt necesare.
  • Primarul Londrei crede că el cel mai rău an de după cel de-al Doilea Război Mondial.

E roşu în jurul Londrei. Nu roşul la care te gândeşti când spui Crăciun, ci roşul care îţi indică cele mai dure restricţii din UK din acest moment. Uite ce spun londonezii despre faptul că nu vor putea să se ducă la rude sau prieteni de Crăciun.

Sunt necesare măsurile, numărul cazurilor creşte foarte mult. Sunt foarte mulţi oameni acum pe Ofxord Street, aşa că dacă rata de infectare creşte trebuie să intrăm în lockdown. Este trist, dar din păcate adevărat”, spun cetățenii.

„Sunt destul de tristă, dar ce putem face? Trebuie să sperăm la mai bine şi să respectăm regulile”, a mai spus cineva.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Sunt necesare măsurile. Nu e bine pentru afaceri, nu e o veste bună pentru oameni, dar nu cred că putem evita asta.”, au mai menționat londonezii.

După restricţiile impuse în Londra, abia dacă mai vezi pe cineva pe stradă. . Primarul Sadiq Khan spune că numărul celor infectaţi cu SARS-CoV-2 şi aflaţi în spitale este acelaşi ca în aprilie.

Acesta nu va fi cel mai rău Crăciun pe care l-am avut ca oraş din al Doilea Război Mondial şi până acum, este cel mai rău an pe care l-am avut de la cel de-al Doilea Război Mondial.”, spune primarul.

Şi ministrul Sănătăţii, Matt Hanckock explică de ce a fost nevoie de aceste măsuri.

Din păcate acest virus şi noua tulpină au scăpat de sub control. Trebuie să controlăm situaţia. Şi singurul mod prin care putem să facem asta este să restricţionăm contactul social.”, a mai spus ministrul Sănătății.