• 815 români au răspuns unui studiu efectuat de Avangarde
  • 51% dintre aceștia ar opta pentru revenirea elevilor în școli
  • 61% dintre ei nu ar merge la vot pe 6 decembrie din cauza creșterii numărului de infectări
  • Studiul este făcut la nivel național, în mediul urban și cel rural

Românii sunt nemulțumiți de modul în care Guvernul a gestionat criza sanitară din ultimele luni, motiv pentru care nu ar da nici măcar notă de trecere Executivului. În plus, cei mai mulți părinți și-ar dori ca ai lor copii să se întoarcă la școală. O arată un studiu Avangarde realizat zilele trecute, la care au răspuns 815 persoane adulte din țară.

51% dintre respondenți consideră că elevii ar trebui să se întoarcă la clase. 35% vor să continue cursurile online, în timp ce alți 14% nu au oferit vreun răspuns. Mai mult, 56% dintre cei care au răspuns cred că sistemul de educație online nu este eficient și doar 29% au încredere în acest sistem la distanță.

Mai departe, 73% sunt de părere că lucrurile se îndreaptă într-o direcție greșită în România, iar 51% dintre respondenți nu ar da nici măcar notă de trecere Guvernului pentru modul în care a fost gestionată situația epidemiologică.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

În plus, 64% dintre cei 815 de români se așteaptă la o criză economică majoră în 2021. Românii nu sunt de acord nici cu închiderea piețelor, în procent de 72%.

Cetățenii au încredere în doctori, în proporție de 57%, când vine vorba de gestionarea epidemiei. Doar 10% cred că Guvernul poate rezolva situația, 9% își pun speranțele în autoritățile locale și doar 7% în președinte.