• Un nou studiu arată că virusul Sars-Cov-2 a fost creat în laborator
  • Inițial, studiul cercetătorilor a fost respins de marile reviste științifice
  • Studiul a fost făcut de cercetătorii Angus Dalegleish și Birger Sorensen
  • Joe Biden a cerut reexaminarea originii virusului

Un nou studiu susține că oamenii de știință din China au creat coronavirusul într-un laborator din Wuhan, apoi au încercat să-şi acopere urmele pentru a face să pară că virusul s-a răspândit prin intermediul liliecilor.

Este vorba despre doi oameni de știință care au realizat studiul, Angus Dalegleish de la Universitatea St George și Birger Sorensen, virusolog norvegian. Ei au descoperit încă de anul trecut „amprente unice” în virus, despre care se spune că ar fi putut apărea doar din crearea într-un laborator.

Aceştia au spus că au încercat să-şi publice concluziile, dar au fost respinşi de marile reviste ştiinţifice, care susţineau la acel moment că virusul a fost transmis în mod natural de la lilieci sau alte animale la oameni.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Totuși, cei doi nu s-au lăsat, și au creat un nou studiu, care concluzionează că „SARS-CoV-2 nu are „un strămoş credibil natural” şi că „dincolo de orice îndoială” virusul a fost creat prin „manipulare de laborator”.

Abia acum, lideri universitari, politicieni şi mass-media acordă atenție acestei teorii. De menționat mai este și faptul că săptămâna trecută și Joe Biden a ordonat comunităţii de informaţii să reexamineze originea virusului, inclusiv teoria accidentelor de laborator.

Lucrarea de 22 de pagini a celor doi cercetători, urmează să fie publicată în revista ştiinţifică Quarterly Review of Biophysics Discovery.