• Kamala Harris este propunerea de vicepreședinte a lui Joe Biden
  • Kamala Harris are 55 de ani și este senator și fost procuror general al Californiei
  • Joe Biden (77 ani) ar deveni cel mai vârstnic perședinte ales al SUA, iar 59% dintre americani cred că Biden nu va prinde finalul mandatului

Când doi bărbați se bat pentru președinția Americii, o femeie e cea care se vede la conducere. Poate nu chiar după alegeri, dar nici prea departe în timp.

Kamala Harris, partenera lui Joe Biden în campania pentru șefia Statelor Unite, propunerea democraților pentru funcția de vicepreședinte în acest moment, a făcut o gafă care i-a făcut pe rivalii republicani să-l avertizeze pe Biden – „Ai grijă când îți bei ceaiul!”

Kamala a vorbit într-o conferință despre administrația Harris și l-a lăsat la urmă pe candidatul Biden. Ca și cum ar ști deja cine va conduce cu adevărat America.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Trebuie să vă asigurați că veți avea la Casa Albă un președinte care vă vede, care vă înțelege nevoile, vă înțelege demnitatea muncii și vă apără. O administrație Harris, împreună cu Joe Biden președinte, administrația Biden-Harris, va oferi acces la 100 de miliarde împrumuturi cu dobânzi mici”, a spus Kamala, citată de ABC News.

Americanii și-au amintit repede de sondajul publicat în urmă cu doar o săptămână și spun că nu-i totuși exclus ca Harris să ajungă șefă la Casa Albă fără să fie aleasă direct. 59% dintre respondenți au fost de părere că Biden, care are 77 de ani, ar putea să nu prindă finalul mandatului!