• În Centrul Medical Harbour UCLA, din Torrance, medicii și asistentele au tratat pacienți cu COVID-19 într-o aripă de Terapie Intensivă improvizată.
  • În Los Angeles, echipajele ambulanțelor au fost sfătuite să să reducă consumul de oxigen și să nu nu mai transporte pacienți cu șanse slabe de supraviețuire.

Situația din spitalele din Los Angeles este atât de critică încât echipajele ambulanțelor au fost sfătuite să reducă consumul de oxigen și să nu aducă în spitale pacienți care nu au nicio șansă de supraviețuire, scrie LATimes.

Oficialii spun că trebuie să se concentreze asupra pacienților cu șanse mai mari de supraviețuire.

Măsurile au fost luate, deoarece se așteaptă ca situația să se înrăutățească și mai mult, după perioada Crăciunului, când se estimează un număr mai mare de îmbolnăviri.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Pânâ în prezent, „multe spitale au atins un moment de criză și trebuie să ia decizii foarte dure în ceea ce privește îngrijirea pacienților”, a declarat dr. Christina Ghaly, directorul serviciilor de sănătate din LA.

În plus aceasta a adăugat că numărul mare de pacienți din secții ATI sunt persoane îmbolnăvite în urma sărbătorii de Ziua Recunoștinței.

Aceasta a mai spus că spitalele din întreaga regiune fac tot ce pot pentru a se pregăti să primească și pacienții infectați de Crăciun și Anul Nou.