Rochelle Walensky, directorul Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, a declarat vineri că SUA ar putea avea nevoie să își actualizeze definiția pentru ceea ce înseamnă vaccinarea completă împotriva COVID, informează Axios.

CDC si FDA au aprobat oficial o a treia doza cu fiecare vaccin autorizat in Statele Unite pentru persoanele care îndeplinesc cerințele specifice. Walensky a explicat că, deoarece nu toată lumea este eligibilă pentru un rapel, definiția nu a fost modificată „încă”.

În prezent, definiția CDC este următoarea: „Persoanele complet vaccinate sunt cele care sunt la mai mult de 14 zile de la finalizarea seriei primare a unui vaccin COVID-19 autorizat de FDA”.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Ce spun ei: „Nu am schimbat încă definiția „complet  vaccinat”. Vom continua să ne uităm la acest lucru. Este posibil să trebuiască să ne actualizăm definiția „vaccinat complet” în viitor”, a spus Walensky în cadrul unui briefing de presă.

Ea i-a încurajat, de asemenea, pe cei eligibili să facă rapeluri: „Dacă sunteți eligibil pentru un rapel, mergeți mai departe și faceți rapelul”, a spus ea.