Rochelle Walensky, directorul Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, a declarat vineri că SUA ar putea avea nevoie să își actualizeze definiția pentru ceea ce înseamnă vaccinarea completă împotriva COVID, informează Axios.

CDC si FDA au aprobat oficial o a treia doza cu fiecare vaccin autorizat in Statele Unite pentru persoanele care îndeplinesc cerințele specifice. Walensky a explicat că, deoarece nu toată lumea este eligibilă pentru un rapel, definiția nu a fost modificată „încă”.

În prezent, definiția CDC este următoarea: „Persoanele complet vaccinate sunt cele care sunt la mai mult de 14 zile de la finalizarea seriei primare a unui vaccin COVID-19 autorizat de FDA”.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ

Ce spun ei: „Nu am schimbat încă definiția „complet  vaccinat”. Vom continua să ne uităm la acest lucru. Este posibil să trebuiască să ne actualizăm definiția „vaccinat complet” în viitor”, a spus Walensky în cadrul unui briefing de presă.

Ea i-a încurajat, de asemenea, pe cei eligibili să facă rapeluri: „Dacă sunteți eligibil pentru un rapel, mergeți mai departe și faceți rapelul”, a spus ea.