• Alegerile vor avea loc sâmbătă, pe 25 septembrie.
  • Profiler-ul „Dr. P.” crede că niciunul nu este potrivit să conducă.

De acum e pe față – lupta pentru șefia PNL este analizată de „Dr P” – profiler-ul care i-a analizat special pe cei doi candidați – dar a cărui identitate nu o putem dezvălui. Cei doi se bat sâmbătă pentru șefia PNL – principalul partid de guvernământ din România. Cine câștigă poate fi următorul prim-ministru.

Încăpățânatul Orban și narcisistul Cîțu se bat să-i conducă pe români. Liberalii sunt obligați să aleagă răul cel mai mic. Cîțu și Orban sunt alegeri de compromis – consideră Dr. P – care ii vede asemănători pe actualul șef de partid – Orban – și pe prim-ministrul Cîțu.

Ce au în comun Cîțu și Orban

  • Lipsiți de carismă;
  • Fără calități de lideri;
  • Fără viziune;
  • Egocentrici;
  • Nonconformiști ce iubesc muzica, unul cântă la mandolină iar celălalt este rocker.

„Lipsiți de carismă și fără calități de lideri, fără viziune și cu un stil de comunicare lemnos. Doi nonconformiști ce iubesc muzica, unul cântă la mandolină iar celălalt este rocker și se poartă ca atare, doi politicieni ce s-au remarcat prin încălcarea legii la volan”, este de părere Dr. P.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

Dar asta nu e tot. Cei doi liberali mai au și alte lucruri care îi includ în aceeași categorie.

  • S-au remarcat prin încălcarea legii la volan;
  • S-au înconjurat de yesmeni și adulatori;
  • Intoleranți la critică;
  • Amândoi reacționează cu furie la adresa celor care îi contestă.

Amandoi s-au înconjurat de yesmeni și adulatori – de obicei persoane mai slabe, care nu le pot pune în pericol poziția, pentru că sunt personalități fragile. Intoleranți la critică, pentru că le afectează stima de sine fragilă, amândoi reacționează cu furie la adresa celor care îi contestă”, explică profiler-ul.

Dr. P. nu se oprește aici și a realizat o întreagă personalizare a tipologiilor umane pe care le întruchipează Ludovic Orban și Florin Cîțu. Individualismul îi caracterizează pe amândoi și, oricât de greu le-ar fi să recunoască, se aseamănă în multe privințe, cultul personalității fiind extrem de vizibil la ambii.

Ludovic OrbanFlorin Cîțu
opoziționist limbaj greoi și accesorizat cu „american slang”
narcisist moderatopoziționist
mereu nemulțumit de starea lucrurilornon-conformist
individualistnarcisist
încăpățânat, hotărâtegocentric
își asumă consecințele pentru acțiunile salearogant
tentat să conteste autoritatea și regulile care nu îi convinsuperficial
probleme de integritate și de onestitatelipsit de empatie
exagerarea importanței de sine

Actualul președinte PNL, Ludovic Orban, este opoziționist, predispus la a intra în situații problematice. Mereu nemulțumit de starea lucrurilor, este individualist, încăpățânat, hotărât și își asumă consecințele pentru acțiunile sale. Este tentat să conteste autoritatea, dar și regulile pe care le consideră nedrepte – cele care nu servesc intereselor de moment, este punctul de vedere al luI Dr. P.

Cîțu are ca trăsătură principală narcisismul – consideră Dr. P. Egocentric, arogant, superficial, lipsit de empatie, cu un sentiment exagerat al importanței de sine. Nu își asumă răspunderea pentru greșeli, întotdeauna succesele sunt ale lui sau i se datorează lui, iar eșecurile sunt ale altora.

De altfel premierul, la 49 ani, este perceput ca tânăr și asta nu doar datorită aparenței fizice, ci și conduitei sale, care pare mai degrabă specifică adolescenților și nu unui bărbat matur de aproape 50 ani – e concluzia profiler-ului Dr. P.