• O femeie din Germania a câștigat la loterie 33 de milioane de euro.
  • Aceasta a purtat biletul în geantă săptămâni întregi, fără să știe că a câștigat.
  • Femeia a spus că nu va mai juca încă o dată, iar suma câștigată îi este de ajuns pentru a duce o viață mai sănătoasă și să facă ceva pentru mediul înconjurător.

O femeie din Germania a purtat în geantă un bilet de loterie în valoare de 33 de milioane de euro, însă nu a realizat că are asupra ei un astfel de bilet valoros, relatează ITV.

Femeia în vârstă de 45 de ani a fost câștigătoarea unui extrageri din 9 iunie. Compania Lotto Bayern a explicat că este al doilea câștig de o astfel de valoare de când există compania, adică de 75 de ani.

„Încă mă ia amețeala când mă gândesc că am umblat peste tot având în geantă 33 de milioane de euro”, a declarat femeia.

Recomandări

SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE
SĂRBĂTOREȘTI ZIUA STAR WARS
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA

Femeia a descoperit că este câștigătoare când a decis că ar mai vrea să mai joace încă o dată. Acum, aceasta spune că suma îi este de ajuns pentru ea, soțul și copilul lor.

Întrebată ce va face cu banii, aceasta a spus că vrea să-și trăiască viața într-un mod cât mai sănătos și vrea să facă ceva mai mult pentru mediul înconjurător.

„Și când spun asta, mă refer la mâncare sănătoasă, activitate fizică, exerciții în natură. Și ne dorim foarte mult să ne construim o casă verde cu o grădină naturală”, a adăugat femeia.