Surse: Cioloş nu a fost informat de intenţia premierului de a-l revoca pe Voiculescu

Surse: Cioloş nu a fost informat de intenţia premierului de a-l revoca pe Voiculescu Mediafax Foto

Liderul PLUS Dacian Cioloş nu a fost informat despre intenţia premierului Florin Cîţu de a-l demite pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, au declarat pentru Aleph News surse din conducerea formaţiunii.

„Dacian Cioloş nu a fost informat de premierul Florin Cîţu de intenţia de a-l revoca pe Vlad (Voiculescu – n.r.) din funcţia de ministru al Sănătăţii”, au declarat pentru Aleph News surse din conducerea PLUS.

Potrivit surselor citate, liderul PLUS Dacian Cioloş nu a fost informat în privinţa subiectului înainte de a fi convocat la discuţia cu premierul Florin Cîţu.

Premierul Florin Cîţu anunţă că miercuri i-a înaintat preşedintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Vlad Voiculescu.

Potrivit lui Cîţu, interimatul funcţiei va fi asigurat de către Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătăţii.

„Totodată, am decis demiterea din funcţia de secretar de stat la ministerul Sănătăţii a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, anunţă premierul.