• FBI investighează hărțuirea autocarului de campanie al lui Biden de către susținători ai lui Trump.
  • Vehiculele conduse de susținători lui Trump se pare că au încetinit pentru a încerca să oprească autocarul în mijlocul autostrăzii.
  • Președintele Trump a postat pe Twitter un videoclip cu incidentul, scriind: „Iubesc Texasul!”, iar ulterior a spus că susținătorii săi „protejau” autocarul.


FBI-ul investighează hărțuirea autocarului de campanie al lui Joe Biden săptămâna trecută de către șoferi care afișau steaguri de campanie ale președintelui Trump, a confirmat duminică un purtător de cuvânt al FBI, citat de CNN.

Incidentul a avut loc vineri, în Texas, în timp ce autobuzul de campanie se deplasa de la San Antonio la Austin. Un oficial al campaniei Biden a descris acțiunile automobiliștilor ca pe o încercare de a încetini autobuzul și de a-l scoate de pe șosea.

Vehiculele se pare că au încetinit pentru a încerca să oprească autobuzul în mijlocul autostrăzii; în jurul autocarului de campanie al candidatului democrat erau aproape 100 de vehicule. Personalul lui Biden a fost zguduit de eveniment, a declarat sursa, deși nimeni nu a fost rănit. Cei din autocar au sunat la 112, după care poliția locală i-a ajutat să ajungă la destinație.

Recomandări

CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA
SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
APPLE VINE CU UPDATE PENTRU IPAD-URI
VERSTAPPEN OBȚINE POLE POSITION LA MIAMI
CÂND VEZI SEZONUL 4 DIN EMILY IN PARIS
CÂT DAU BOGAȚII PENTRU JO?

Președintele Donald Trump a postat sâmbătă pe Twitter un videoclip cu incidentul, scriind: „I LOVE TEXAS!”, și duminică, la un miting de campanie, a spus că susținătorii săi „protejau” autobuzul.

Comentând incidentul, Biden le-a spus duminică seara reporterilor din Texas: „Nu am mai văzut niciodată aşa ceva. În orice caz, n-am mai văzut un preşedinte care crede că acesta este un lucru bun”.