Sute de ore suplimentare la Poliţia Sectorului 1. Clotilde Armand: Beneficiarii trebuie să dea banii înapoi

Clotilde Armand anunță că fosta conducere a Poliței Locale Sector 1 și-a pontat anul trecut, în starea de urgență, sute de ore suplimentare: „Sunt 300 de beneficiari și vreo 2 milioane de lei risipite pentru aceste sporuri flagrant de discutabile”.

„Fosta conducere a Poliței Locale Sector 1 și-a pontat anul trecut în perioada stării de urgență sute de ore suplimentare inutil. Astfel, șefii Poliție Locale Sector 1 și-au dublat veniturile cu ore suplimentare greu de demonstrat. Toți acești polițiști erau apropiați de vechea administrație. Nimeni nu știe nimic despre cum s-au acordat aceste sporuri. Acești polițiști aveau acordul fostei administrații și pentru ei era de ajuns. Sunt 300 de beneficiari în poliția locală și vreo 2 milioane de lei risipite pentru aceste sporuri flagrant de discutabile”, anunță Clotilde Armand.

Primarul adaugă că a decis, împreună cu noul director al Poliției Locale Sector 1, să impute sumele acordate și toți beneficiarii să înapoieze toți banii din perioada martie – septembrie 2020.

„Un singur șef de serviciu a luat peste 40.000 lei în plus nefăcând nimic (bine, nu chiar nimic. Îmi tăiau corturile în campania electorală, mă urmăreau la evenimente și încercau să le saboteze, luau filmări de la camerele de supraveghere din sediul Biroului Electoral de Sector și le distribuiau unor pesediști sau televiziunilor apropiate de ei pentru a ne acuza de fraudă electorală). De asta a fost atât de importantă reorganizarea poliției locale. Vor zbura din funcție toți cei care n-au înțeles că nu merge cu poliția politică, cu toleranța față de mafia imobiliară sau orice ilegalitate”, susține Clotilde Armand.

Antreprenor: Cred că ce fac polițiștii de la Locală care au suprapontat e un obicei frecvent în munca la stat

Antreprenorul Bogdan Vlad a spus, duminică seara, la Aleph News, în emisiunea ȘTIU, a spus că acțiunea lui Clotilde Armand seamănă cu una de PR.

Misiunea doamnei este să faca primarie, se duce mai mult în zona de
justiție. Sunt niste miscari de PR îndrăzneșe din partea ei. Astfel de evenimente se intampla și aparatul bugetar consuma mai mult decat produce se vede si in deficitul bugetar care crește de la an la an
”, a spus Bogdan Vlad.

„Cred că ce fac polițiștii de la Locală care au suprapontat e un obicei frecvent in munca la stat. Nu e o surpriză, dar profita de astfel de scenarii ca să câștige capital de imagine”, a mai spus antreprenorul.