• Sute de oameni au fost evacuați din Complexul Therme Bucureşti
  • Măsura a fost luată după ce s-a activat alarma de incendiu
  • Therme nu mai primește clienți în seara aceasta, ca măsură de siguranță

UPDATE – Therme nu mai primește clienți în seara aceasta, ca măsură de siguranță

La Therme București nu mai poți merge în seara asta.

Ca măsură de siguranță, parcul acvatic a fost evacuat și închis în această seară. Asta după ce un echipament s-a încălzit și a început să scoată fum.

Verificările au arătat că incidentul a fost minor. Toți clienții evacuați vor primi vouchere, iar de mâine programul se reia în mod normal.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Știre inițială

Sute de oameni au fost evacuați după ce la Complexul Therme Bucureşti s-a activat alarma de incendiu.

Martorii susțin că se simțea miros de fum.

Ulterior, Therme a scris pe Facebook un mesaj prin care a anunțat incidentul, precizând că toți cei prezenți la momentul menționat în complex vor primi vouchere de acces pentru a reveni la o dată ulterioară.

Astăzi, 13 iunie 2021, în jurul orei 17:20, un echipament auxiliar din spațiul tehnic al Therme București a semnalat o supraîncălzire, incidentul minor neafectand niciun client prezent în Therme la acel moment.

Pentru siguranța și confortul clienților și angajaților Therme București, conform protocolului de siguranță, s-a decis, că măsură preventivă, întreruperea activității pentru restul zilei. Vizitatorii prezenți în complex în acel moment au fost îndrumați în mod organizat către ieșirea din complex.

Pentru disconfortul creat, toți cei prezenți la momentul menționat în complexul de relaxare și wellness vor primi în compensare din partea Therme vouchere de acces pentru a reveni la o dată ulterioară. În acest moment defecțiunea echipamentului a fost deja remediată, urmând ca întregul complex să își reia activitatea normală începând de mâine, 14 iunie, dimineața.

Vizitatorii din complex care nu au intrat deja în posesia voucherelor menționate sau cărora nu li s-au returnat banii sunt invitați să trimită o copie a bonului fiscal de acces la adresa de mail webshop@therme.ro, pentru a intra în posesia acestora“, scriu reprezentanții Therme, pe Facebook.