• Sute de tineri au format o coadă imensă în fața unui fast-food din centrul Capitalei
  • Fast-food-ul a oferit burgeri gratis cu ocazia inaugurării
  • Jandarmii au fost nevoiți să intervină
  • Administratorul s-a ales cu amendă de 10.000 de lei

UPDATE 19.00 Reacția managerului localului

Alin Ciobanu, manager: „Atâția oameni am văzut și în supermerketurile mari, când stau la cozi, și e la fel, aceeași îmbulzeală. Eu am fost tot timpul cu cei de la politie, le-am spus să poarte măștile. Eu nu mă așteptam să vină atâta lume. Dar, având în vedere că au venit, o să fac tot posibilul să fie toată lumea cât mai rarefiată“.

UPDATE 16.00 Administratorul localului a primit o amendă de 10.000 de lei

Polițiștii au procedat la dispersarea persoanelor prezente și transmiterea de mesaje acustice în care erau făcute recomandări de păstrare a distanței.

De asemenea, administratorul respectivului local a fost condus la subunitatea de poliție, unde a fost sancționat contravențional cu amendă de 10.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Recomandări

CINE A SABOTAT ISRAELUL?
EMINEM ÎL INTRODUCE PE OBAMA
GEORGIA ARE SAH MAT
MACRON SE VEDE CU ORBAN
MODI VREA PACEA
PÂNĂ LA SFÂRȘIT

Știrea inițială

Frenezie în centrul Capitalei în fața unui fast-food din zona Piața Romană proaspăt inaugurat, eveniment ce a avut loc cu ocazia împlinirii unui an de activitate a afacerii.

Motivul pentru care tinerii s-au îngrămădit la coadă? Produse gratis oferite de restaurant. În plus, pe lângă burgerul gratis, clienții pot să participe la un concurs cu premii organizat de local.

Jandarmii au fost nevoiți să intervină și i-au îndemnat pe tineri să respecte distanțarea socială.