• Ludovic Orban a spus că „PSD nu a murit, se zvârcolește”
  • Social democrații au făcut un filmuleț cu declarații contradictorii ale președintelui
  • Cîțu a scris pe Facebook că Ciolacu trebuie să plătească pentru îndatorarea țării
  • PSD acuză PNL că țara va fi bună de plată în 2021

Liderii din România sunt mai ocupați cu propriile războaie, decât să ajute țara. Cu cine să învingem criza, când politicienii sunt pierduți într-un scandal fără noimă.

„PSD nu a murit, nu e înfrânt, se zvârcolește și încearcă cu toate mijloacele posibile să țină România ocupată!” a spus Ludovic Orban la depunerea listelor de semnături pentru parlamentare, alegeri pe care el și Klaus Iohannis și le doresc cu orice preț. Din cealaltă tabără, PSD aruncă bolovanul înapoi. Social democrații au făcut un filmuleț cu președintele care se contrazice singur.

„Eu nu o să fiu de acord să facem alegeri atunci când epidemia încă există.”
„Dacă nu se pot ține în siguranță, atunci vor trebui amânate.”
„Nu a rezultat nevoia amânării alegerilor.”

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Politicienii noștri mai au o calificare. Aia de ascuțitori de replici. Cele mai tăioase apar când vine vorba de bani. „Marcel Ciolacu, veţi plăti toţi pentru distrugerea economiei! PSD a distrus economia României. În 2020 trebuie să plătim aproape 50 de miliarde de lei datorii făcute de PSD.” a scris Cîțu într-o postare pe Facebook.

Era, de fapt, un răspuns la ceea ce postase PSD cu doar câteva ore mai devreme: „De aici înainte vom plăti împrumuturile făcute de Cîțu și guvernarea PNL.”