• „Este important să le spunem tuturor copiilor din țară că privim călătoriile lui Moș Crăciun drept călătorii esențiale”.
  • Ministrul Afacerilor Externe, Simon Coveney, a confirmat decizia guvernului irlandez, care va fi întâmpinată cu ușurare și bucurie de către copiii din toată țara.
  • Acesta a spus că Moș Crăciun a cerut permisiunea de a zbura în Irlanda în Ajunul Crăciunului, iar cererea a fost aprobată.

Ultimele restricțiile de călătorie, cauzate de Covid-19, ar putea perturba planurile de sărbători ale multor oameni, dar pentru a oferi o înțelegere mai bună – și optimistă – a ceea ce se poate întâmpla pe 25 decembrie, guvernul irlandez a confirmat că Moș Crăciun este un lucrător esențial și, prin urmare, nu este constrâns de limitările de călătorie.

Ministrul Coveney le-a spus membrilor Parlamentului Irlandez că Moș Crăciun a cerut permisiunea de a zbura în Irlanda în Ajunul Crăciunului și că Guvernul Irlandez i-a aprobat planurile de călătorie.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?
CARE-I SOARTA PENTRU TESLA?

Totuși, această libertate de mișcare poate fi aplicată doar lui Moș Crăciun. Copiilor li se spune că trebuie să rămână în paturile lor în Ajunul Crăciunului și trebuie să înțeleagă că Moș Crăciun va respecta regulile stricte de distanțare în călătoria sa de afaceri.

„În calitate de ministru al afacerilor externe, lucram deja la problema Moș Crăciun de câteva săptămâni.”, a spus Coveney.

„Dar sunt sigur că copiii nu ar trebui să stea treji noaptea, pentru că Moșul trebuie să respecte distanțarea socială și astfel oamenii trebuie să păstreze cel puțin doi metri distanță în toate etapele, pentru a ne asigura că îl păstrăm în siguranță”.

„Așadar, va veni, a confirmat acest lucru și apreciază faptul că Irlanda a asigurat că în anul 2020, cu un Crăciun foarte diferit, vizita lui Moșului va fi ceva care va rămâne consecventă”.