• Un sondaj realizat în luna noiembrie arată că doar jumătate din populaţie e de acord cu vaccinarea
  • Francezii sunt încurajaţi să aibă încredere în vaccin
  • Campania de vaccinare începe în ianuarie 2021, în Franţa

„Da pentru vaccinare”. Aşa începe strategia de vaccinare în Franţa. Profesorul de imunologie, Alain Fischer, vrea să convingă oamenii să aibă încredere în vaccin.

Pune la cale transmiterea unor mesaje bine realizate care să ajungă în mod repetat la oameni. Campania începe în luna ianuarie, iar până atunci, profesorul speră ca toţi locuitorii să şi-l dorească.

Alain Fischer, profesor imunolog: „Vaccinarea reprezintă o speranţă uriaşă, putem să spunem aşa, pentru a ajunge într-un mod progresiv să controlăm această pandemie, care a provocat atâtea decese şi suferinţă în întreaga lume, şi mai precis în Franţa. Știrile care au venit de la producătorii care au dezvoltat primele vaccinuri, în ultimele 2-3 săptămâni, sunt încurajatoare. Într-o oarecare măsură suntem surprinşi de calitatea rezultatelor.”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Alain Fischer este desemnat de guvern să conducă strategia de vaccinare anti-Covid-19. Un sondaj de luna trecută arată că doar jumătate din populaţie este de acord cu vaccinul. El intenţionează să restabilească încrederea în vaccinare şi se bazează pe întreaga societate.

Vaccinarea anti-Covid-19 ar trebui să înceapă în luna ianuarie. Până atunci, oamenii sunt sfătuiţi să se protejeze şi să poarte masca.