• Planul vine în contextul în care Vucic, al cărui partid și aliați controlează o majoritate absolută în parlamentul Serbiei, se pregătește pentru alegerile generale așteptate în primăvară.
  • Principalele partide de opoziție au boicotat un scrutin anterior în 2020, dar este probabil să conteste dominația lui Vucic în cursa care va include și postul său.
  • Salariul mediu lunar net este egal cu 616 dolari în această națiune de 6,9 milioane de locuitori.

Serbia va tripla un stimulent în financiar pentru primul nou născuți și va sprijini familiile numeroase pentru a combate declinul demografic, a declarat președintele Aleksandar Vucic. „Dispărem ca națiune”, a declarat miercuri liderul țării balcanice reporterilor, în timp ce a anunțat triplarea stimulentului unic pentru mame pentru primul lor copil la 300.000 de dinari (2.862 de dolari) începând cu luna ianuarie.

Planul vine în contextul în care Vucic, al cărui partid și aliați controlează o majoritate absolută în parlamentul Serbiei, se pregătește pentru alegerile generale așteptate în primăvară. Principalele partide de opoziție au boicotat un scrutin anterior în 2020, dar este probabil să conteste dominația lui Vucic în cursa care va include și postul său. Salariul mediu lunar net este egal cu 616 dolari în această națiune de 6,9 milioane de locuitori.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA