• Un vaccin împotriva Covid-19 produs în China va fi testat pe voluntari din Argentina
  • Vaccinul celor de la Sinopharm se află în faza a treia
  • Argentina este una dintre cele mai lovite ţări de pandemie: peste 6.500 de decese şi aproape 321.000 de cazuri Covid-19

Autorităţile argentiniene au ajuns la un acord cu chinezii de la Sinopharm pentru că firma asiatică să îşi poată testa vaccinul împotriva COVID-19 în ţara din America de Sud.

Vaccinul celor de la Sinopharm se află în faza a treia şi va fi testat pe voluntari din Argentina. Anunţul a fost făcut chiar de ministrul Sănătăţii din Argentina.

„Suntem foarte mândri de acest succes în care părţile şi-au angajat toate eforturile cu scopul de a putea avansa împreună şi solidar pentru a pune la dispoziţia populaţiei vaccinuri. Suntem nerăbdători ca studiul să înceapă pentru a obţine rezultate şi a le împărtăşi”, a declarat Ginés Gonzalez Garcia, ministrul Sănătăţii din Argentina, potrivit AFP.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
NE IA A.I.-UL JOBUL?
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE

În urmă cu aproximativ o lună, Argentina anunţa că BioNTech din Germania şi Pfizer din Statele Unite ale Americii urmează să îşi testeze produsele aflate în faza a treia pe grupuri de voluntari.

Argentina este una dintre cele mai lovite ţări de pandemie: peste 6.500 de decese şi aproape 321.000 de cazuri de infectare cu coronavirus sunt datele prezentate la ultimul bilanţ oficial.