• Coreea de Sud se confruntă cu un al treilea val de contaminări
  • Coreea de Sud a raportat joi 583 de cazuri noi de infecție cu Covid-19
  • Numărul de noi infecții nu depășise 500 de la 6 martie

Coreea de Sud a raportat joi 583 de cazuri noi de infecție cu Covid-19, cel mai mare număr zilnic din ultimele opt luni, ceea ce autoritățile nu au ezitat să numească al treilea val al epidemiei.

Majoritatea infecțiilor noi au fost înregistrate în Seul, cu 208 de infecții noi, și în provincia înconjurătoare Gyeonngi, cu 177 de cazuri noi, conform datelor Centrului Coreean pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (KCDC). Treizeci de cazuri au fost importate.

Numărul de noi infecții nu depășise 500 de la 6 martie.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Coreea de Sud a detectat un total de 32.318 infecții cu coronavirus de la începutul epidemiei, pentru un total de 515 decese (+2).

„Odată cu acest al treilea val de infecții care crește în mărime și rata de răspândire, trebuie să respectăm cu strictețe regulile de distanțare socială”, a declarat ministrul Sănătății Park Neung Hoo, citat de Yonhap News Agency.

Coreea de Sud a reintrodus restricțiile în regiunea capitalei din Seul și în părți din nord-estul provinciei Gangwon săptămâna trecută.

Țara de 52 de milioane de locuitori a fost apreciată pe scară largă pentru răspunsul său timpuriu la focar și pentru evitarea izolarii pe scară largă.