• Ministrul britanic de Externe: Pașapoartele Covid ar putea fi necesare în Marea Britanie pentru a merge la supermarket ori a avea acces în restaurante sau pub-uri.
  • Ulterior, reprezentanții Ministerului de Externe au revenit cu lămuriri: Dominic Raab doar a răspuns unei „întrebări ipotetice”.
  • Dominic Raab: Este ceva care nu a fost exclus, este în curs de examinare. Dar, bineînțeles, trebuie să faci această propunere funcțională.

Pașaportul de vaccinare anti-Covid ar putea fi cerut la intrarea în supermarket, bar sau restaurant, spune ministrul britanic de Externe, Dominic Raab.

Potrivit Telegraph. Dominic Raab susține că Guvernul „nu a exclus” introducerea pașaportului de vaccin atât în ​​Marea Britanie, cât și pentru călătorii în străinătate.

„Mecanismele de punere în aplicare a schemei încă „trebuie rezolvate”. Este ceva care nu a fost exclus, este în curs de examinare. Dar, bineînțeles, trebuie să faci această propunere funcțională.”, a adăugat el.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

 Formațiunea politică conservatoare a criticat afirmațiile acestuia, în contextul deselor luări de poziție cu privire la încălcarea drepturilor civile din cauza restricțiilor COVID, scrie Daily Mail.

Pe de altă parte, secretarul pentru transporturi Grant Shapps a declarat săptămâna trecută că Guvernul nu intenționează folosirea unui astfel de document eliberat la vaccinare în interiorul Marii Britanii, la fel ca și alți oficiali guvernamentali.