Tătaru vrea ca 80% dintre managerii de spital să fie concediați, dar numește șef la Spitalul din Câmpeni un director de restaurant cu „Școala vieții”

80% din managerii de spital din România ar trebui dați afară, spune Nelu Tătaru.

După demisia managerului de la Spitalul din Neamț, misiunea de a-i găsi înlocuitor a revenit Consiliului Județean, care administrează spitalul.

Șeful CJ, Ionel Arsene, s-a gândit să cheme reprezentanții tuturor partidelor la discuții pe tema asta. Întâlnirea n-a mai avut loc, iar noul manager al spitalului din Neamț a fost stabilit după ce Arsene i-a chemat pe șefii de secții.

Aleasă a fost Cristina Iacob-Atănăsoaie, care a mai condus Spitalul din Neamț. Are, deci, experiență în domeniul medical, dar și politic – a fost consilier local din partea PMP.

La alții, altele sunt criteriile. În Statele Unite, politica nu e pe listă

În schimb, trebuie să ai o licență în Medicină, Management Sanitar sau Afaceri. Plus un Master în Management Sanitar și acreditări sau atestate în domeniul medical.

Același Nelu Tătaru a numit însă șef al Spitalului din Câmpeni, județul Alba un director de restaurant. Valentin Gog a scris că a studiat la Școala Vieții și a postat, tot pe Facebook. Un post plin de teorii ale conspirației. Printre ele – coronavirusul se tratează cu aspirină și ventilatoarele și unitățiile de terapie intensivă nu sunt necesare.

Exit mobile version