• Sukhcharn Singh, căruia i se spune Sonny, a declarat pentru BBC că i-a luat pe cei doi de la o secție de poliție locală din Midtown Manhattan.
  • Purtătorul de cuvânt al lui Harry și Meghan a spus într-o declarație că cuplul a îndurat o urmărire necruțătoare” care a durat mai mult de două ore.
  • Singh nu a caracterizat drumul său ca fiind o urmărire periculoasă de către paparazzi.

Un taximetrist din New York care i-a condus pe Meghan Markle și pe Prințul Harry timp de aproximativ 10 minute marți seară, în timp ce aceștia încercau să scape de paparazzi, a declarat că cei doi erau în mod clar nervoși în timpul scurtei călătorii, anunță BBC.

Sukhcharn Singh, căruia i se spune Sonny, a declarat pentru BBC că i-a luat pe cei doi de la o secție de poliție locală din Midtown Manhattan. Purtătorul de cuvânt al lui Harry și Meghan a spus într-o declarație că cuplul a îndurat o urmărire necruțătoare” care a durat mai mult de două ore. Singh, care a asistat la o parte a dramei, nu a caracterizat drumul său ca fiind o urmărire periculoasă de către paparazzi.

Eram pe strada 67 și apoi agentul de securitate m-a salutat. Următorul lucru pe care îl știți, Prințul Harry și soția sa au sărit în taxiul meu”, a spus el. Am fost blocați de un camion de gunoi și, dintr-o dată, au venit paparazzi și au început să facă fotografii”. Harry și Meghan erau pe cale să își împărtășească destinația când agentul de securitate a făcut apelul de a se întoarce la secția de poliție.

Recomandări

O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
ATENȚIE, CIP DEFECT
JUMĂTATE TU, JUMĂTATE EU
ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ

Păreau nervoși, cred că au fost urmăriți toată ziua sau ceva de genul ăsta”, a spus Singh. Erau destul de nervoși, dar agentul de securitate, se ocupa de asta”. Într-o declarație, purtătorul de cuvânt al lui Harry și Meghan a spus că au avut parte de o urmărire auto aproape catastrofală” marți. Poliția din New York a confirmat un incident și a spus că numeroși fotografi au făcut ca transportul lor să fie dificil” – dar că nu au fost raportate coliziuni sau răniri.

Unul dintre șoferii paparazzilor care ar fi fost implicați în urmărirea mașinii a declarat că a fost foarte tensionat” să încerce să țină pasul cu vehiculul lor. Vorbind sub anonimat pentru emisiunea Good Morning Britain de la ITV, șoferul a declarat joi: Au făcut o mulțime de blocaje și au existat o mulțime de tipuri diferite de manevre pentru a opri ceea ce se întâmpla.”

El a adăugat: Dacă a fost periculos și catastrofal, mai mult ca sigur că s-a bazat pe persoana care conducea.” Agenția foto Backgrid USA a declarat că a primit fotografii ale evenimentului de la fotografi, dintre care trei se aflau în mașini și unul era pe bicicletă”.

Agenția a declarat că a luat în serios acuzațiile prințului Harry și că va efectua propria investigație, dar că, potrivit fotografilor, nu au existat aproape coliziuni sau aproape accidente în timpul acestui incident”.

Citește și