Teoria conspirației. Jurnaliștii au depistat un semn misterios pe mâna lui Kim Jong-Un

This image, released on May 2, 2020, by the North Korean Official News Service (), shows North Korean leader Kim Jong Un during a ribbon-cutting ceremony for the opening of the Sunchon Phosphatic Fertilizer Factory. This set of photographs is believed to be the North Korean leader's first appearance in 20 days, following rumors that he had died following cardiovascular surgery. Photo by /UPI, Image: 516523184, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: KCNA / UPI / Profimedia

După o dispariție de 20 de zile, la prima sa ivire în public Kim Jong-un a fost analizat până în măduva spinării. Ieri, jurnaliștii de la Daily Mirror au publicat o imagine cu dictatorul în care se poate observa un semn roșu la încheietura mâinii drepte.  

Un expert medical din SUA a evaluat semnul de pe mână și spune că rana este rezultatul procedurii pentru o boală cardiovasculară, eventual o puncție a arterei radiale drepte, scrie lenta.ru.

Acum o săptămână, un tren care i-ar aparține lui Kim Jong Un a fost surprins de sateliți într-o stațiune de elită. Presa rusă scria că acolo ar exista un centru medical special amenajat pentru Kim Jong Un, iar liderul Coreei de Nord s-ar reface acolo după o intervenție chirurgicală la inimă.

Dictatorul Coreei de Nord, în vârstă de 36 de ani, a reapărut pe 1 mai la o fabrică de îngrășăminte, după ce a dispărut timp de 20 de zile, stârnind tot felul de zvonuri despre faptul că murise sau că era grav bolnav.

Sursa foto: Profimedia

Exit mobile version