• Kim Jong-un a apărut în public pentru prima dată în ultimele 20 de zile
  • Liderul nord-coreean a participat la inaugurarea unei fabrici de îngrăşământ
  • Sănătatea lui Kim Jong-un a fost intens speculată în ultimul timp

Dacă încă mai aveai dubii în ceea ce privește viața lui Kim Jong-un, toate vor fi spulberate după ce vei vedea primele imagini cu el în carne și oase. Liderul Coreei de Nord a apărut în public pentru prima dată după 20 de zile, timp în care au apărut speculații cum că ar fi murit sau, oricum, starea lui de sănătate nu ar fi deloc una bună.

Dictatorul a participat la inaugurarea unei fabrici de fertilizatori. El a fost însoţit la ceremonie de alţi membri ai regimului, inclusiv de sora lui, Kim Yo Jong. 

Rodong Sinmun,  ziarul oficial al Comitetului Central al Partidului Muncitorilor din Coreea de Nord, a publicat mai multe fotografii de la eveniment.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

În plus, trebuie să știi că ministrul sud-coreean a catalogat ca fiind „ştiri false“ informaţiile despre intervenţia chirurgicală cardiacă şi despre trimiterea de către China a unei echipe medicale. De asemenea, administraţia din Coreea de Sud a respins, luni, zvonurile care spuneau că Jong-Un ar fi în stare gravă, iar presa de la Phenian a povestit că liderul Coreei de Nord îşi continuă normal activităţile.

Sursă foto: Profimedia