• După o pauză de 6 luni, Grecia a luat decizia redeschiderii teraselor
  • Chiar dacă au suferit pierderi mari, antreprenorii din domeniu au acum toate motivele să privească înainte cu speranță
  • Turist: Ne-am simțit din nou ca în vremurile bune când ieșeam în oraș și ne trăgeam sufletul.

Turiștii și localnicii din Atena au luat cu asalt cafenelele și restaurantele. După o pauză de 6 luni, Grecia a luat decizia redeschiderii teraselor. O decizie venită cum nu se poate mai bine, odată cu începerea sezonului estival.

Ne-am simțit din nou ca în vremurile bune când ieșeam în oraș și ne trăgeam sufletul. Totuși măștile încă ne deranjează și ar fi foarte frumos dacă am putea să renunțăm la ele în totalitate, dar eu cred că în timp acest lucru se va întâmpla”, a povestit un turist.

A trecut mult timp de când nu m-am mai văzut cu prietenii să ieșim în oraș să mâncăm, să ne bucurăm de vreme și acum mi s-a părut o oportunitate bună”, spune un alt turist.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

Chiar dacă au suferit pierderi mari, antreprenorii din domeniu au acum toate motivele să privească înainte cu speranță.

„Orice început vine cu dificultățile lui dar noi suntem un popor optimist și loial clienților și meseriei noastre. Cu dragoste și atenție credem că totul o să fie ok”, a spus Spyros Bairaktaris, proprietar al unui restaurant.