• Terminalul de plecări al Aeroportului Bruxelles din Belgia a fost evacuat din cauza unui pachet suspect, relatează The Insider Paper într-o postare pe Twitter.
  • O valiză abandonată a fost găsită joi după-amiază la un ghișeu de check-in.
  • Ceva care, potrivit aeroportului din Bruxelles, a fost adesea cazul în ultimele zile.

Update 19:02 Situația a revenit rapid la normal. Valiza suspectă nu prezenta niciun pericol. Călătorii s-au întors în sala de plecări, a precizat conducerea aeroportului.

Știre inițială

Terminalul de plecări al aeroportului din Bruxelles a fost evacuată imediat după ora 16:00, după ce a fost găsit un pachet suspect. Acest lucru s-a întâmplat la inițiativa poliției, relatează Nieuws.

Centrul de vaccinare Skyhall din apropiere se spune că a fost eliminat între timp, în așteptarea serviciului de explozivi DOVO.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

O valiză abandonată a fost găsită joi după-amiază la un ghișeu de check-in. Ceva care, potrivit aeroportului din Bruxelles, a fost adesea cazul în ultimele zile.

Martorii vorbesc despre o femeie care chiar înainte a vrut să-și lase bagajele la farmacie în sala de plecare. Cu toate acestea, el nu ar fi acceptat această cerere. Este posibil să fie același bagaj care a fost găsit acum.