• CJSU Timiș a decis intrarea în carantină a Timișoarei, în perioada 8-22 martie.
  • Conform hotărârii, măsura se aplică și pentru comunele limitrofe.
  • 200 de timișoreni au protestat față de această măsură, în centrul orașului.

Începând de luni, 8 martie, Timișoara e în carantină. Sunt interzise deplasările nejustificate. Terasele, școlile și sălile de sport sunt închise. Echipaje de polițiști și jandarmi verifică mașinile la intrările în oraș.

Atât Timișoara, cât și zonele limitrofe au intrat în carantină. Acesta a fost și motivul pentru care autoritățile au luat decizia de a carantina și Giroc, Dumbrăvița, Ghiroda și Moșnița.

Sunt comune lipite de Timișoara, în care locuiesc mii de antreprenori și angajați din oraș. Și ca să nu fie nevoiți să justifice de fiecare dată motivul deplasării, CJSU a hotărât carantinarea în bloc. Practic nu sunt filtre de poliție între aceste localități, ci la intrarea și la ieșirea în zona carantinată.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Cei care nu și-au închis definitiv business-urile, spun că o duc din ce în ce mai rău. Sperau ca odată cu încălzirea vremii să mai recupereze din pierderi. Dar iată că planurile le-au fost date peste cap. Și revolta lor este cu atât mai mare, cu cât astăzi e 8 martie, și aveau mese rezervate. Însă, exact de astăzi s-a închis totul. Dar nu doar antreprenorii sunt supărați. Diminică seara, a fost și un protest, împotriva acestei măsuri.