• Tony Bobulinski: Am fost personal în București, România, cu Hunter Biden și Jim Biden
  • Tony Bobulinski a fost partener de afaceri al familie Biden
  • Bobulinski confirmă informațiile din laptopul lui Hunter Biden și aduce altele noi

România a picat din nou la mijloc în campania prezidențială din America! Tony Bobulinski, fost partener de afaceri al familie Biden, recunoaște că a venit la București, cu Jim și Hunter Biden, fratele și fiul lui Joe Biden, candidatul democrat la Casa Albă.

Donald Trump îi acuză pe amândoi că au făcut afaceri ilegale și că Joe Biden a știut de ele. Iar Tony Bobulinski pare să confirme spusele lui Trump.

Tony Bobulinski, fostul partener de afaceri al lui Hunter Biden: „Am fost personal în București, România, cu Hunter Biden, Jim Biden, James Gilliar, Rob Walker.”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Bobulinski, veteran de război devenit investitor, a fost angajat de familia Biden să le coordoneze investițile din China și din alte țări.

Acum, a ieșit în public să dea din casă. Motivul?

S-a simțit ofensat de faptul că Joe Biden și presa au încercat să ignore și să ascundă scandalul din jurul laptopului lui Hunter Biden. Tony Bobulinski a spus clar că a vorbit cu Joe Biden despre toate afacerile familiei. Actualul democrat era la curent cu tot ce se întâmplă.

Tony Bobulinski, fostul partener de afaceri al lui Hunter Biden: „În 2015 și 2016, în timp ce Joe era vicepreședintele în funcție, aceștia au avut afaceri în jurul lumii, în locuri ca Oman, Luxemburg, România. Mi se aduceau la curent toate acestea, dar eu nu mă implicasem pentru că eram de acord. Trebuie să te întrerup. Oman, Luxemburg, România. Niciunul dintre ei nu vorbesc limbile de acolo, nu au vreun succes în afaceri sau backgroud în afaceri internaționale. De ce ar face afaceri în Oman, Luxemburg și România. Pentru că au relații și au numele Biden. Pot să aranjeze întâlniri și să facă oameni să sară prin foc ca să intre în grațiile vicepreședintelui în funcție.”

Bobulinski are și dovezi care îi susțin acuzațiile. El le-a predat deja agenților FBI și a vorbit cu senatori republicani.

Acest scandal pune o pată pe acea imagine de om onest pe care Joe Biden și-a făcut-o în deceniile petrecute în politică.

Îți amintesc că Hunter Biden a lucrat în România pentru Puiu Popoviciu, în timp ce acesta se lupta cu un dosar de corupție. De asemenea, partenerii chinezi ai lui Hunter au vrut să cumpere Rompetrol de la Kazahi, dar tranzacția a eșuat.