Toți cei care vor intra în Grecia prin vama Kulata vor fi testați pentru coronavirus

Sursa foto: Captură video AP
  • Autorităţile elene au făcut un anunţ extrem de important, care îi vizează şi pe turiştii români care şi-a plănuit o vacanţă în Grecia
  • Absolut toate persoanele care vor intra în Grecia prin vama Kulata vor fi testate pentru Covid-19
  • Decizia autorităţilor din Grecia vine după ce au fost depistate şase cazuri de infectare cu noul coronavirus pe insula Thassos

Autorităţile elene au făcut un anunţ extrem de important care îi vizează şi pe turiştii români care şi-a plănuit o vacanţă în Grecia.

Potrivit novinite.com, absolut toate persoanele care vor intra în Grecia prin vama Kulata vor fi testaţi pentru noul coronavirus. Vama Kulata este singurul punct de frotieră terestru rămas deschis.

Decizia autorităţilor din Grecia vine după ce au fost depistate şase cazuri de infectare cu noul coronavirus pe insula Thassos. Conform presei elene, patru dintre aceşti turişti sunt sârbi şi au fost carantinaţi într-un hotel.

În ceea ce priveşte celelalte două persoane, nu se ştie încă ce naţionalitate au, dar jurnalişti greci speculează că ar fi vorba despre doi bulgari. Celor doi li s-a permis să se întoarcă în ţara de origine.