Trafic restricționat pe Autostrada București – Pitești în noaptea de 6 spre 7 iulie. Cât timp sunt în vigoare restricțiile de circulație

Retrospectiva anului 2020 în transporturi: Doar 61 de kilometri de autostrăzi în 12 luni, în România Sursa Foto: Mediafax / ALEX NICODIM
  • În noaptea de marți spre miercuri, 6 iulie 2021 spre 7 iulie 2021, traficul va fi restricționat pe un tronson al Autostrăzii București – Pitești.
  • Traficul va fi restricționat pentru că pe acest tronson al Autostrăzii vor fi efectuate lucrări.
  • Restricțiile sunt impuse pentru perioada de timp 19:30 – 06:00, pe sensul București – Pitești, între kilometrul 101 și kilometrul 104.

Traficul va fi restricționat în noaptea de marți spre miercuri pe un tronson al Autostrăzii București-Pitești pentru efectuarea unor lucrări.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, restricțiile sunt impuse între orele 19.30 și 6.00 pe Autostrada A1 pe sensul București – Pitești, pe prima bandă și pe cea de urgență, între kilometrii 101+500 metri – 104, pentru efectuarea de reparații asfaltice.

În zonă, circulația se va desfășura dirijat, pe banda a doua. Șoferii sunt sfătuiți să circule cu viteză redusă în zona lucrărilor și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.