• Un individ mascat a intrat în casa unei familii din Corbu, județul Constanța, vineri dimineața în jurul orei 04:00.
  • Bărbatul mascat a întrebat care sunt minorii din casă, apoi a violat-o pe fata cea mai mare a familiei.
  • Individul l-a înjughiat pe tatăl fetei. Ulterior, tatăl fetei a murit.
  • Bărbatul nu a fost prins până în acest moment.
  • Lucian Bode: „Avem un cerc de suspecți și cred că este vorba despre ore, nu zile, în care suspectul va fi reținut”.

Un bărbat mascat, care purta cagulă pe față, a intrat în locuința unei familii din Corbu, județul Constanța, în jurul orei 04:00, vineri, 2 iulie 2021.

Bărbatul a întrebat care sunt minorii din casă, apoi a violat-o pe fata cea mare a familiei. Mama a fost legată, iar tatăl a fost înjughiat decătre bărbatul mascat.

Tatăl a încercat să-și salveze fata din mâinile agresorului, însă nu a reușit. Acesta a murit din cauza plăgii înjughiate.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Bărbatul nu a fost prins până în acest moment.

Fratele bărbatului care a murit din cauza înjunghierii a declarat că: „M-a sunat soția lui la ora 03:40 să-mi spună că a intrat cineva peste ei la ei în casă și că a dat cu cuțitul în fratele meu și că a violat fata cea mare. Erau foarte speriați. Erau trei copii în casă. Din ce am înțeles de la cumnata mea, individul ar fi întrebat care este minoră, dintre fete, și a luat-o pe cea mare. A zis că de cea mică nu se atinge că este minoră și a luat-o pe fata cea mare. De soție nu s-a atins”.

Fratele bărbatului înjunghiat a mai spus că: „Fratele meu a încercat să intre peste el să-și apere copilul și atunci l-a atacat. Ne-a surprins. Erau niște oameni obișnuiți, munceau. Munceau, erau oameni normali. Soția era la muncă, fata mare era la muncă. Fratele meu era muncitor în construcții, iar cumnata mea lucra la o terasă. Din ce știu eu acum, încă îl caută, nu l-au prins”.

Lucian Bode: „Avem un cerc de suspecți și cred că este vorba despre ore, nu zile, în care suspectul va fi reținut

Lucian Bode a vorbit despre cazul de la Corbu: „Am deplasat acolo specialiști de la Institutul Național de Criminalistică, de la IGPR, sub coordonarea procurorului. Avem un cerc de suspecți și cred că este vorba despre ore, nu zile, în care suspectul va fi reținut. Avem declarațiile a doi martori care au fost în casă. La ora 03:46 s-a primit apelul la 112. În câteva minute colegii noștri au ajuns acolo. Din păcate, avem o persoană decedată. Vom vedea care este mobilul acestei crime: răzbunare, alte… nu pot să mă pronunț acum. Răzbunare, jaf, vom vedea dacă au dispărut din casă bani sau alte obiecte de valoare. Audiem martorii”.