Traian Băsescu, implicat într-un accident minor în București

Fostul președinte al României, Traian Băsescu Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost implicat într-un accident minor produs duminică în București.. Foto: Hepta
  • Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost implicat într-un accident minor produs duminică în București.
  • Băsescu a anunțat, conform stirileprotv.ro, că a „acroșat un semafor cu oglinda și a rupt-o”. Cu toate acestea, surse din Brigada Poliției Rutiere susțin că fostul președinte a acroșat o mașină aflată pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei.
  • Mai mult, atunci când a fost întrebat de reporter dacă „accidentul” s-a rezumat la o simplă oglindă ruptă de un semafor, Băsescu a răspuns iritat: „Dar ce voiai, mai mult?”.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost implicat într-un accident minor produs duminică în București.

Traian Băsescu a ajuns la Poliție, de bună voie, după tamponarea ușoară în care a fost implicat. Fostul președinte a raportat accidentul la Brigada Rutieră, așa cum prevede legea, însă riscă să fie sancționat.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a ajuns, duminică după-amiază, la Poliție, de bună voie. Sursa citată anunță că Băsescu a lăsat un bilet pe parbrizul mașinii în care își cere scuze pentru accident.

Potrivit Antena 3, Băsescu are mașina din 2012 și nu este la primul accident. În 2008, cu o zi înainte de summitul NATO, președintele a tamponat o mașină care oprise în fața lui, pe bulevardul Regina Elisabeta.

Fostul Președinte al României a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a fost 0. Chiar și așa, riscă să fie sancționat cu 3 puncte de penalizare și amendă de 590 de lei.