• Traian Băsescu şi-a depus candidatura pentru Primăria Captialei.
  • Fostul preşedinte spune că va face peste 30% în sondaje.
  • Băsescu vrea să rezolve problema traficului, a poluării și a încălzirii.

Traian Băsescu şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei şi îți promite că va face tot ce nu au făcut alţii.

Fostul şef al statului e sigur că poate ajunge la peste 30% în sondaje. Ultimul sondaj, comandat de PNL, îl arară pe Nicuşor Dan favoritul bucureştenilor.

Candidatura lui Băsescu e răspuns pentru colegii de dreapta: au lăsat PMP afară din negocierile pentru Bucureşti, aşa că vrea să le arate că el poate ocupa scaunul de primar al Capitalei.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Planurile lui Traian Băsescu pentru București

„Bucureştiul trebuie săpat pe una din direcţii: la Piaţa Romană ai nevoie de un pasaj subteran, la Arcul de Triumf ai nevoie de un pasaj subteran pe unul din sensiuri. Numai aşa poţi să fluidizezi traficul”, spune Traian Băsescu.

„Încălzirea şi apa caldă au rămas la stadiul în care le-am lăsat. (…) Fondul problemei este poluarea, poluare care trebuie rezolvată, în primul rând, reducând pierderile de energie”, adaugă Băsescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei.

„PMP va rămâne loial alianţei cu PNL, chiar dacă ne-au făcut ce ne-au făcut şi au determinat până la urmă, intrarea mea în această cursă. Pur şi simplu ne-au umilit. (…) Voi vedea dacă asta va fi sufiecient, dar cu siguranţă voi face peste 30%”, afirmă Băsescu.