• Fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba, Traian Berbeceanu, s-a înscris în PNL, a anunțat liderul liberalilor din Deva, Florin Oancea.
  • Traian Berbeceanu ocupă, în prezent, funcția de Șef de Cabinet al Ministrului de Interne, Marcel Vela.
  • Berbeceanu a fost acuzat într-un dosar despre care s-a spus că a fost fabricat de procurorii DIICOT Alba, iar în iunie 2016 a fost achitat pentru acuzații.

„Traian Berbeceanu s-a înscris în Partidul Naţional Liberal. Anunţul a fost făcut de Florin Oancea, președintele PNL Deva, filiala din care face parte Traian Berbeceanu.

Traian Berbeceanu, fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba, a trimis în pușcărie mai mulți interlopi din Alba, Hunedoara şi din Sibiu.

Ulterior, Berbeceanu a fost implicat într-un dosar despre care presa a scris că ar fi fost fabricat de procurori DIICOT Alba”, se arată într-o postare pe Facebook a PNL.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

ℹ️ Traian Berbeceanu s-a înscris în Partidul Naţional Liberal. Anunţul a fost făcut de Florin Oancea, președintele #PNL…Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Vineri, 3 iulie 2020

În iunie 2016, Traian Berbeceanu a fost achitat în primă instanţă pentru mai multe acuzații.

„În schimb, Ioan Mureşan (fost procuror şef al DIICOT Alba) şi Nicolaie Ioan Cean (fost procuror în aceeaşi structură) au fost condamnaţi la 7 ani, respectiv 2 ani închisoare cu executare.

Aceştia sunt acuzaţi că au săvârşit mai multe nereguli în anchetarea poliţistului Traian Berbeceanu. În 2007 și 2013, Traian Berbeceanu a fost desemnat la categoria Combaterea Criminalității Organizate”, se mai arată în postare.

Traian Berbeceanu este directorul de cabinet al Ministrului de Interne, Marcel Vela.