Tramvaie suspendate și gări subterane. E viitorul SF imaginat de noul primar din Sectorul 2

  • Radu Mihaiu, noul primar din sectorul 2, e IT-ist de meserie
  • Radu Mihai vrea să construiască parcul Gării Obor, cu gară subterană
  • Cartierele Pantelimon și Pipera ar putea fi unite printr-o linie de tramvai

Tramvaie suspendate și gări subterane – e viitorul SF pe care noul primar din Sectorul 2 și l-a imaginat în mandatul său. Cu aceste proiecte a câștigat.

Radu Mihaiu, primar sector 2: „Îmi doresc să construiesc parcul Gării Obor în așa fel încât șinele acestea care sunt aproape nefolosite în acest moment de la Gara Obor, să fie duse în subteran, să fie, dacă doriți, ca un fel de stație de metrou. Pasajul Doamna Ghica este în acest moment în administrarea Primăriei Capitalei. Eu mi-aș dori, și a fost în programul meu, mi-aș dori ca peste acel pod să treacă un tramvai, pentru că acest tramvai din nou vorbește despre un transport, transportul în comun, ar rezolva problema cartierelor Titan și Pantelimon care s-ar duce până la Pipera.”

Fanii lui Dinamo se temeau că noul primar de sector nu e interesat de fotbal. Radu Mihaiu spune că îi va ajuta cu noul stadion.

Radu Mihaiu, primar Sector 2: „Stiu, s-a scris despre mine că nu aș încuraja, că nu vreau stadionul Dinamo și că ar fi o cheltuială inutilă. Nu este așa. Sprijinim clubul Dinamo cu tot ce se poate, din punctul de vedere al primăriei.”