Trei lupi dintr-o grădină zoologică de lângă Paris au atacat o vizitatoare. Femeia se luptă pentru viața ei

Trei lupi dintr-o grădină zoologică de lângă Paris au atacat o femeie de 37 de ani, lăsând-o să lupte pentru viața ei, a declarat o sursă familiarizată cu cazul și procurorii locali, anunță The Guardian.

Femeia a fost mușcată „de gât și de spate” la grădina zoologică Thoiry, la aproximativ 40 km vest de capitala franceză, a declarat sursa pentru Agence France-Presse.

Maryvonne Caillibotte, procurorul șef din Versailles, a declarat că viața femeii era în pericol. Femeia ar fi ieșit singură să facă jogging după ce și-a petrecut noaptea cu familia ei într-o cabană de tip safari la grădina zoologică.

Cabanele din zona lupilor promit liniște, odihnă și deconectare”, conform anunțurilor grădinii zoologice. Acestea oferă o experiență unică, foarte intimă cu lupii arctici pe care îi veți putea vedea din camera de zi”.

Femeia a ajuns în zona safari, care ar trebui să fie restricționată pentru mașini. Acolo a fost atacată de trei lupi”, a declarat Caillibotte. Ea a adăugat că nu era clar dacă a făcut o greșeală sau dacă traseul nu era marcat clar”.

Primii respondenți au ajuns la fața locului foarte repede”, lupii au fost îndepărtați, apoi s-au întors în zona lor”, a spus Caillibotte.

Sursa a precizat că femeia trebuie să fi trecut prin sisteme de securitate, un șanț și un gard electric menit să țină animalele înăuntru”.

Exit mobile version