• Sărbătoarea era o petrecere de după balul de absolvire.
  • Airbnb a anunțat că petrecerile nu mai sunt permise la nicio închiriere afiliată cu gazde care folosesc serviciul.
  • Un tânăr de 16 și 17 ani sunt în stare stabilă.

Trei persoane au fost împușcate în timpul unei mari petreceri pentru adolescenți la un Airbnb din apropiere de Houston, potrivit poliției texane. În jur de 200 de persoane erau adunate – majoritatea adolescenți – când au izbucnit focuri de armă sâmbătă seara, 17 septembrie, a declarat șeriful comitatului Harris, Ed Gonzalez, într-un tweet.

Sărbătoarea era o petrecere de după balul de absolvire, a relatat KPRC. Polițiștii au răspuns la adresa închiriată pe termen scurt și au găsit trei victime, doi adolescenți și un adult, a spus Gonzalez. Unul dintre suspecți este acuzat că a deschis focul, dar a fugit de la locul faptei cu un vehicul și nu a fost găsit.

Gonzalez nu a spus ce ar fi putut motiva împușcăturile. Un tânăr de 16 și 17 ani sunt în stare stabilă, a spus Gonzalez. Vârsta și starea celei de-a treia victime nu sunt cunoscute deoarece și aceasta a plecat înainte de sosirea adjuncților. O anchetă este în curs de desfășurare și oricine are informații este rugat să contacteze Biroul șerifului din comitatul Harris la numărul 713-221-6000.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

La începutul acestui an, Airbnb a anunțat că petrecerile nu mai sunt permise la nicio închiriere afiliată cu gazde care folosesc serviciul, potrivit unei declarații din luna iunie. Măsura este menită să prevină evenimentele perturbatoare.