• Trei polițiști francezi au fost suspendați după ce au bătut cu bestialitate un producător de muzică în studioul său din Paris.
  • Oamenii legii au fost filmați bătând și abuzat rasial producătorul muzical.
  • A fost demarată o investigație oficială.

Poliția franceză a călcat din nou strâmb. De această dată, oamenii legii au fost filmați în timp ce băteau și abuzau rasial un producător de muzică chiar în studioul său din arondismentul 17, din Paris, notează The Guardian. Recent, parlamentarii francezi au votat o nouă lege care sporește puterile ofițerilor, iar acesta este al treilea incident de acest gen din partea polițiștilor în decurs de o săptămână.

Michel a fost victima polițiștilor. Acesta se întorcea la studioul său muzical, din arondismentul 17, sâmbăta trecută, iar înainte de intra în incintă a fost surprins fără mască de către trei polițiști. Doi polițiști în uniformă și unul în civil ar fi sărit din mașină și l-au împins pe Michel prin ușa din față a proprietății sale. „Am auzit «ne***tei jegos». Am auzit-o de câteva ori. Mă loveau peste cap cu bastoanele. Am crezut că e ultima mea zi”, a mărturisit Michel.

Polițiștii, prinși cu minciuna

O anchetă oficială a fost deschisă, a treia astfel de anchetă într-o săptămână, cu privire la comportamentul ofițerilor. Din imaginile surprinse de camera de supraveghere din studio se poate obesrva cum cei trei polițiști l-au lovit pe Michel cu pumnii, picioarele și bastoanele. Michel a chemat în ajutor colegii de la etajul superior și au reșit să scoată afară pe polițiști. Apoi, oamenii legii au spart o fereastră și au aruncat o canistră cu gaze lacrimogene în interiorul proprietății. Afară, polițiștii au continuat să bată pe Michel, dar și pe colegii lui.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Michel a fost reținut timp de 48 de ore, apoi eliberat fără acuzație. Cei trei ofițeri sunt acum cercetați pentru acuzații de „violență de către un cetățean” și pentru „declarații false”.

ATENȚIE! Imagini care vă pot afecta emoțional