• Tribunalul Bucureşti a respins cererea lui Eugen Teodorovici de amânare a Congresului PSD
  • Teodorovici spune că nu se respectă statutul partidului
  • El dă de înţeles că nu va mai candida pentru funcţia de preşedinte PSD

Congresul PSD merge înainte. Cererea lui Eugen Teodorovici de amânare a Congresului de sâmbătă, a fost respinsă de Tribunalul Bucureşti. Fostul ministru al Finanţelor a cerut, joi, în instanţă, amânarea Congresului PSD, de pe 22 august, pe motiv că regulile au fost încălcate de conducerea interimară a partidului.

Eugen Teodorovici e nemulţumit că Ciolacu a schimbat regulile jocului: în timp ce el candidează singur, pe vechiul statut al partidului, Marcel Ciolacu va candida împreună cu echipa.

Teodorovici a spus că Ciolacu a convins Comitetul Executiv să accepte candidatura senatorului doar pentru a îi întinde o cursă. Teodorovici a dat de înţeles că se retrage din cursă dacă Ciolacu nu revine la regulile iniţiale.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Congresul de sâmbătă va da un preşedinte plin al partidului.

„S-a încălcat, în mod clar, statutul PSD, este organizată o structură care nu e legitimă în PSD şi instanţa să spună dacă eu sau ceilalţi colegi avem dreptate, adică amândoi candidăm pe prevederi statutare contrar. E o bătaie de joc. Dacă eu aş candida la acet Congres în forma propusă de domnul Ciolacu, înseamă că girez tocmai ce am spus că nu e corect„, spune Teodorovici.