Tribunalul Bucureşti respinge cererea lui Teodorovici de amânare a congresului PSD

Congresul PSD merge înainte. Cererea lui Eugen Teodorovici de amânare a Congresului de sâmbătă, a fost respinsă de Tribunalul Bucureşti. Fostul ministru al Finanţelor a cerut, joi, în instanţă, amânarea Congresului PSD, de pe 22 august, pe motiv că regulile au fost încălcate de conducerea interimară a partidului.

Eugen Teodorovici e nemulţumit că Ciolacu a schimbat regulile jocului: în timp ce el candidează singur, pe vechiul statut al partidului, Marcel Ciolacu va candida împreună cu echipa.

Teodorovici a spus că Ciolacu a convins Comitetul Executiv să accepte candidatura senatorului doar pentru a îi întinde o cursă. Teodorovici a dat de înţeles că se retrage din cursă dacă Ciolacu nu revine la regulile iniţiale.

Congresul de sâmbătă va da un preşedinte plin al partidului.

„S-a încălcat, în mod clar, statutul PSD, este organizată o structură care nu e legitimă în PSD şi instanţa să spună dacă eu sau ceilalţi colegi avem dreptate, adică amândoi candidăm pe prevederi statutare contrar. E o bătaie de joc. Dacă eu aş candida la acet Congres în forma propusă de domnul Ciolacu, înseamă că girez tocmai ce am spus că nu e corect„, spune Teodorovici.

Exit mobile version