• 27% dintre toți hispanicii cu drept de vot din Florida sunt portoricani
  • Joe Biden are un avans de 10 la sută în preferințele de vot ale femeilor
  • Ultima dezbatere dintre Donald Trump și Joe Biden va fi în direct pe Aleph News și alephnews.ro vineri dimineață, de la ora 3.30

Femeile din suburbii și hispanicii, două grupuri de votanți cu care Donald Trump nu a avut cea mai bună relație, ar putea decide dacă președintele primește sau nu un al doilea mandat.

Ultimele sondaje arată că Joe Biden are un avans de 10 la sută în preferințele de vot ale femeilor.

Donald Trump a mizat că mesajul lui de lege și ordine va rezona cu acest grup destul de prosper, dar știe că sunt probleme.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Cred că Donald Trump are o problemă cu toate femeile. Sigur are o problemă cu femeile din suburbii”, a spus unul dintr susținătorii lui Joe Biden, Jamie Perrapato.

Îl susțin deoarece cred că ideile lui fundamentale au rădăcinile în istoria americană și în ceea ce strămoșii noștri au vrut să construiască în America”, susține, pe de altă parte, o fană a lui Trump, Suzanne Blades.

Un alt grup de care depinde viitorul lui Donald Trump este cel al portoricanilor. Dar nu direct, deoarece locuitorii din Porto Rico nu au drept de vot, deși sunt cetățeni americani.

Ei își influențează însă familiile și prietenii din Florida, stat pe care Trump trebuie să-l câștige, dacă vrea să spere la un nou mandat. 27% dintre toți hispanicii cu drept de vot din Florida sunt portoricani.

Noi suntem un popor creștin. Nu credem în democrați, sunt împotriva credințelor noastre. Suntem pro-viață, credem în progres”, a spus Nayda Venegas, susținătoare a lui Trump.

Ultima dezbatere dintre Donald Trump și Joe Biden va fi în direct pe Aleph News și alephnews.ro vineri dimineață, de la ora 3.30.