Trump a distribuit o fotografie veche a lui DeSantis care pare să se distreze cu adolescente când era profesor

Fostul președinte Donald Trump a distribuit marți o fotografie veche de 21 de ani în care se presupune că îl arată pe guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, petrecând cu adolescente pe când era profesor la școala lor.

Ăsta nu e Ron, nu-i așa?”. a scris Trump cu sarcasm pe site-ul său de socializare. El nu ar face niciodată așa ceva”. Cel de-al 45-lea președinte a distribuit ulterior aceeași fotografie împreună cu o postare în care îl denunța pe DeSantis ca fiind destul de scârbos” pentru că s-a îmbrățișat” cu elevele adolescente, dintre care una ține în mână o sticlă maro.

Nu se poate!” a scris Trump, ca și cum ar fi susprins. Imaginea se pare că a apărut pentru prima dată în 2021, când un site de știri numit HillReporter.com a publicat un articol despre aceasta.

DeSantis ar fi predat istoria timp de un an la Darlington School, o școală privată mixtă din Rome, Georgia.
The New York Times a raportat că DeSantis avea reputația de a petrece cu studenții de acolo. Unii foști elevi și-au amintit, de asemenea, că au fost jigniți de opiniile sale despre Războiul Civil, pe care le considerau favorabile taberei confederate pro-sclavie.

Până în prezent, Trump este singurul care a anunțat o candidatură la nominalizarea republicană pentru alegerile prezidențiale din 2024. Sondajele de opinie indică faptul că DeSantis ar fi principalul său rival dacă va alege să candideze.

Trump a lansat deja insulte la adresa lui DeSantis, catalogându-l drept globalist” și republican doar cu numele. DeSantis s-a abținut până acum să riposteze la Trump, deși își amintește adesea susținătorii că i-a demolat pe democrați pentru a câștiga un al doilea mandat în alegerile intermediare, în timp ce candidații aleși de Trump s-au luptat.

Exit mobile version