• Joseph Biden, potenţialul candidat al Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din Statele Unite, a afirmat că Donald Trump, membru al Partidului Republican, va încerca să fraudeze alegerile.
  • Preşedintele SUA a respins acuzaţiile adversarului său democrat Joseph Biden.
  • Donald Trump a afirmat că „va face alte lucruri“ dacă va fi învins în scrutinul prezidenţial din noiembrie.

Joseph Biden, potenţialul candidat al Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din Statele Unite, a afirmat că Donald Trump, membru al Partidului Republican, va încerca să fraudeze alegerile pentru a se menţine la putere: „Cea mai mare preocupare a mea este că acest preşedinte intenţionează să fraudeze acest scrutin. Acest om a declarat că toate voturile prin corespondenţă sunt frauduloase în timp ce el este la Casa Albă şi îşi completează buletinul de vot prin corespondenţă în alegerile interne“. Biden a sugerat că Donald Trump ar putea refuza să îşi recunoască eventuala înfrângere: „Dar sunt absolut convins că armata îl va escorta rapid de la Casa Albă“.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a respins acuzaţiile adversarului său democrat Joseph Biden. El spune că „va face alte lucruri“ dacă va fi învins în scrutinul prezidenţial din noiembrie: „Joe este naiv, ştie toată lumea. (…) Dar, categoric, dacă nu voi câştiga, nu voi câştiga. Adică, ştiţi cum este, voi merge înainte şi voi face alte lucruri“.

Un sondaj efectuat săptămâna trecută arăta că Joseph Biden, potenţialul candidat democrat în scrutinul prezidenţial, şi-a majorat avansul faţă de preşedintele Donald Trump, în contextul pandemiei şi al protestelor violente. Potrivit sondajului, efectuat de Universitatea Monmouth, Joseph Biden era creditat cu 52% din intenţiile de vot, iar Donald Trump cu 41%.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Un alt sondaj, publicat miercuri de Institutul Gallup, relevă că popularitatea preşedintelui Donald Trump a scăzut de la 49% la 39% în ultima lună, iar rata dezaprobării politicilor sale a crescut de la 48% la 57%.