• Trump și DeSantis ar putea ajunge într-o competiție primară pentru nominalizarea prezidențială republicană din 2024.
  • Acum, Trump spune că ar putea dezvălui informații deloc măgulitoare despre DeSantis dacă acest lucru se va întâmpla.
  • Știu mai multe despre el decât oricine altcineva – în afară, poate, de soția sa”, a declarat el reporterilor.

Fostul președinte Donald Trump a sugerat luni că va dezvălui informații deloc măgulitoare despre guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, dacă vor ajunge să concureze pentru nominalizarea republicană la președinția din 2024.

Vorbind cu reporterii în avionul său, un Boeing 757 cunoscut sub numele de Trump Force One”, fostul președinte a declarat că nu știe dacă DeSantis va candida împotriva sa, dar a sugerat că dacă ar face acest lucru ar fi rău atât pentru DeSantis, cât și pentru Partidul Republican.

Nu știu dacă va candida. Cred că dacă va candida, s-ar putea răni foarte tare. Chiar cred că s-ar putea răni foarte tare”, a spus Trump, potrivit Fox News. Cred că ar face o greșeală, cred că bazei nu i-ar plăcea – nu cred că ar fi bine pentru partid”.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Nu știu dacă va candida. Dacă candidează, candidează”, a mai spus Trump. V-aș spune lucruri despre el care nu vor fi foarte măgulitoare – știu mai multe despre el decât oricine altcineva – în afară, poate, de soția lui”. Nu a fost clar ce informații ar putea avea Trump despre DeSantis, deși declarația a fost un ecou al unei amenințări pe care a făcut-o de a vărsa fasolea” despre Heidi Cruz, soția senatorului republican Ted Cruz din Texas, în timpul alegerilor primare prezidențiale puternic contestate din 2016.

Dar Trump – care s-a referit la guvernatorul Floridei ca fiind Ron DeSancțios” la un miting recent în Pennsylvania – a negat, de asemenea, că există vreo dispută între cei doi bărbați.

Nu există nicio ceartă cu mine, iar eu sunt mult mai sus în sondaje”, a spus Trump. Nu, nu există”.

Casey DeSantis, soția guvernatorului Floridei, îi conduce cu adevărat campania”, a mai spus Trump, potrivit unui raport al Wall Street Journal.