Trump avertizează că lumea se află la marginea celui de-al Treilea Război Mondial în urma atacului iranian asupra Israelului

Fostul președinte american Donald Trump a lansat recent o serie de avertismente alarmante, sugerând că lumea se află la un pas de izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial.

Donald Trump s-a pronunțat cu privire la atacul cu rachete lansat marți de Iran asupra Israelului, publicând o declarație apocaliptică și incoerentă în care a declarat că lumea „arde și scapă de sub control”, scrie The Independent.

În cadrul mai multor apariții publice și postări pe rețelele sociale, Trump a subliniat pericolul iminent al unui conflict global, punând accentul pe tensiunile din Orientul Mijlociu și pe ceea ce el consideră a fi o conducere slabă a actualei administrații americane.

Trump aduce acuzații grave guvernului într-un rant pe Truth Social

Nu avem niciun lider, nimeni nu conduce țara”, a postat fostul președinte pe Truth Social.

Avem un președinte inexistent, Joe Biden, și un vicepreședinte complet absent, Kamala Harris, care este prea ocupată cu strângerea de fonduri în San Francisco, un oraș pe care ea și Gavin Newscum l-au distrus complet, și cu organizarea de fotografii false.

Nimeni nu este la conducere și nici măcar nu este clar cine este mai confuz: Biden sau Kamala. Niciunul nu are idee ce se întâmplă”.

Trump a continuat, susținând că atunci când era el în funcție, „Iranul era în control total”.

Erau lipsiți de bani, erau complet reținuți și disperați să facă o înțelegere”, a continuat mesajul pesimist al lui Trump. „Kamala i-a inundat cu bani americani și, de atunci, au exportat teroare peste tot și au destrămat Orientul Mijlociu.

„Sub „președintele Trump”, NU am avut RĂZBOI în Orientul Mijlociu, NU am avut RĂZBOI în Europa și armonie în Asia, nu am avut inflație, nu am avut catastrofă în Afganistan. În schimb, am avut PACE. Acum, Războiul sau amenințarea cu Războiul, face ravagii peste tot, iar cei doi Incompetenți care conduc această țară ne duc în pragul celui de-al Treilea Război Mondial. Nu ai avea încredere în Joe sau Kamala să conducă un stand de limonadă, darămite să conducă Lumea Liberă.

Nu este o surpriză faptul că Iranul o dorește cu disperare pe Kamala Harris președinte, pentru că știu că atâta timp cât ea este la putere, pot profita de America. Acesta este motivul pentru care au încercat să mă vizeze pe mine.

Dacă aș fi la conducere, 7 octombrie nu s-ar întâmpla niciodată, Rusia/Ucraina nu s-ar întâmpla niciodată, retragerea ratată din Afganistan nu s-ar întâmpla niciodată, iar inflația nu s-ar întâmpla niciodată. Dacă voi câștiga, vom avea din nou pace în lume. Dacă Kamala mai primește 4 ani, lumea se va face scrum.

Trump amenință evreii din America de distrugerea Israelului

Oricine este evreu și iubește să fie evreu și iubește Israelul este un prost dacă votează pentru un democrat”, a spus Trump la un eveniment evreiesc luna trecută. „Ar trebui să vă examinați capul” a continuat fostul președinte.

Trump a încercat să se autointituleze „protectorul” Israelului, insistând în fața evreilor americani că Israelul va fi șters de pe hartă dacă nu va fi reales, spunându-le în același timp evreilor că ei vor fi în mare parte de vină dacă va pierde în noiembrie, scrie The Independent.

Exit mobile version